10 Tweak-uri ce au fost ‘omorate’ de iOS 6

0


Lansandu-se iOS 5 acest an, era de asteptat (ceea ce s-a si intamplat) ca Apple sa ‘introduca’ mai multe tweak-uri sub propria-i denumire in sistemul de operare. Ca exemplu, putem da: IntelliScreen pentru notificari; CameraButton- pentru a efectua poza cu butonul de volum; Wi-Fi Sync- Sincronizarea iPhone-ului cu iTunes prin intermediul unei retele WiFi; Call Delete- Stergerea fiecarui apel in parte si multe alte tweak-uri.

Dar imbunatatirile sistemului de operare Apple nu se opresc aici. In iOS 6 alte zece tweak-uri devin inutilizabile deoarece Apple deja le-a coordonat in ” The world’s most advanced mobile operating system”.

Lista tweak-urilor devenite practic de prisos in iOS 6:

– StayOpened: la fiecare download in AppStore va fi afisat SpringBoard-ul, aceast tweak face ca AppStore sa ramana deschis pentru a se putea instala si alte aplicatii.

– Pull to Refresh for Mail: prin intermediul lui puteam face un swipe in jos pentru a actualiza mailurile

– AssistantExtension: Siri poate reda informatii din sport si multe alte domenii fara tweak-uri ajutoatoare pentru a-i mari baza de date.

– International Location for Siri: deoarece Siri este acum compatibila cu extrem de multe limbi si intelege mai multe dialecte, si acest tweak devin inutil.

– Fusion\FacebookThis – cum cei ce utilizeaza iOS 5 stiu ca Apple a implementat reteaua de socializare Twitter in iOS, aceste doua tweak-uri adaugau si Facebook-ul.

– 3G Unrestrictor – Daca nu iti convine sa platesti 3,99$ pentru acest tweak, atunci vei fi bucuros sa afli ca Apple iti da posibilitatea in iOS 6 de a efectua apeluri FaceTime si prin 3G/EDGE.

– PhotoMail – daca nu suportai niciodata sa trimiti o poza pe email din Photos, pierdeai prea mult timp deoarece foloseai aplicatia Mail, acum ai posibilitatea inserarii de continut media direct in timpul scrierii unui mail.

– Fullscreen for Safari – numele spune exact si ce face acest tweak, poti avea Safari pe tot ecranul. Bineinteles, tweak-ul se activeaza doar in landscape.

– QuickTweet- inainte trebuia sa instalezi acest lucru pentru a putea posta pe Twitter din centrul de notificari, acum poti face acest lucru fara a mai fi nevoie de jailbreak, acest lucru este nativ pentru iOS 6.

– BannerDisable – dupa parerea mea, acesta este unul dintre cele mai bune tweak-uri inserate in noul iOS. Uneori notificarile devin stresante, multe emailuri, vrei putina relaxare, incepi sa te joci si esti bombardat din toate partile. Acest chin a luat sfarsit. Cu un singur swipe poti dezactive orice notificare.

Eu unul sunt de parere ca in timp Apple va face in asa fel propriul sistem de operare fara a mai fi nevoie de jailbreak , usor usor adaugand tweak-uri importante si perfectionandu-l.

Lasă un comentariu