Acceseaza rapid si simplu muzica din device folosind Clex

0

cydia-icon-ios7Clex reprezinta cea mai usoara metoda inspre a-ti accesa toate melodiile rapid si foarte simplu, fie ca esti in springboard sau intr-o aplicatie anume, tweak-ul fiind dezvoltat de renumitul developer Gabriele Filipponi, cel care a dezvoltat “Centrex” despre care am mai vorbit intr-un articol precedent.

clex-tweak

 

Dupa cum puteti observa, tweak-ul aduce la randul sau doua meniuri, unul care contine melodiile disponibile pe iDevice ce poate fii accesat cu un swipe din partea stanga a ecranului, iar altul care ofera atat informatii despre melodia care este redata cat si butoanele de play / pause si skip.

De asemenea, interfata celor doua meniuri este similara “Control Center-ului” introdus de catre Apple inca din iOS 7.

clex-prefsIn panoul de setari avem posibilitatea de a configura atat stilul, cat si locatia unde dorim sa accesam meniurile respective.

Mai trebuie mentionat faptul ca lista cu melodii nu poate fi accesata in masura in care nu ruleaza nici o melodie in background.

Clex este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de $1.99.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu