Aeternum adaugă interfața Apple Watch în SpringBoard

0

cydia-icon-ios7După cum știați interfața noului Apple Watch este schimbată radical, din orice punct de vedere. Spre deosebire de terminalele care rulează iOS, Apple Watch, la fel ca ultima generație a iPod-ului Nano, rulează un software propriu. Iconițele sunt rotunde, fiind poziționate aleatoriu.

Săptămâniile trecute, am văzut și testat un prototip al acestui software pe iPhone. Însă, acest software în “beta stages” era puțin instabil și impractic, ca orice alt software in beta. Trebuie să recunosc, această idee de a aduce interfața Apple Watch pe iOS, a fost pur și simplu genială!

apple-watch-iphone-home-screen

Tweak-ul despre care vorbim astăzi se numește “Aeternum” și adaugă, mai exact imită interfață Apple Watch. Din panoul de setari, tweak-ul are propriile setări, pornind cu afișarea sau ascunderea dock-ului, numele aplicațiilor și multe altele. Pentru a aranja aplicațiile, trebuie să ținem apăsat pe homescreen, iar de acolo totul este “pretty straight forward”.

Aeternum este disponibil  în repo-ul BigBoss al Cydia, la prețul de $ 2.99.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu