Android Recent Apps si CardSwitcher: Doua noi moduri de folosire a multitasking-ului din iOS

0

V-ati plictisit de modul in care functioneaza multitasking-ul din iOS? Ei bine, daca vreti sa incercati ceva nou, aveti de unde alege pentru ca in Cydia au aparut doua noi tweak-uri care porteaza intr-un fel stilul in care functioneaza multitasking-ul/taskswitcher-ul pe Android, respectiv pe WebOS.

Android Recent Apps functioneaza pe baza plugin-ului Activator, asadar pentru activarea taskswitcher-ului trebuie sa folositi un anumit gest predefinit de voi in submeniul dedicat din aplicatia Settings. Asa cum vedeti si in imaginea de mai sus, aplicatiile recent deschise sunt afisate in numar maxim de 12 intr-un mod asemanator afisarii iconitelor din folderele din iOS, de unde le puteti redeschide foarte simplu si rapid.

Android Recent Apps este disponibil in Cydia gratuit, repo-ul iPhoNews.ro

Al doilea tweak despre care vorbeam se numeste CardSwitcher care, de asemenea, ne permite sa folosim un alt stil pentru functia de multitasking decat cel cu care ne-am obisnuit pana acum prezent in iOS. Este vorba de modul in care functioneaza acesta pe sistemul de operare WebOS, acum prezent si in iOS care functioneaza foarte bine si care merita incercat.

Dupa cum vedeti si in clipul video de prezentare de mai jos, afisarea aplicatiilor din taskswitcher este diferita, oferindu-ne acum un preview al aplicatilor respective, putand naviga de la una la alta printr-un simplu swype dintr-o parte in alta. CardSwitcher functioneaza tot pe baza plugin-ului Activator, iar setarile acestuia le putem efectua in submeniul dedicat din aplicatia Settings.

CardSwitcher este disponibil in Cydia gratuit, repo-ul iPhoNews.ro.

Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.


Lasă un comentariu