Apex 2 aduce o alternativă pentru folderele din iOS

0

Apex-2În cursul săptămâniilor trecute, developer-ul tweak-ului Apex a lansat un update în Cydia, care aduce compatibilitate cu iOS 8, dar și cu noile iPhone-uri lansate de către Apple.

Apex 2 este tweak-ul ideal pentru persoanele care au un număr relativ ridicat de aplicații in homescreen, dar și pentru cei ce doresc o interfață a SpringBoard-ului mai customizată.

Apex-2-SubAppsDupă instalarea tweak-ului, tot ce trebuie să faceți este să executați un swipe într-o oarecare direcție. Odată ce ați efectuat acel swipe, tap pe butonul cu semnul “+” și se va deschide o listă cu aplicațiile instalate în terminal. Apex-2-Settings-1024x904Totodată, Apex 2 vine însoțit și de niște setări, care practic ne oferă posibilitatea de a schimba mișcarea direcției de swipe. În plus, developer-ul pune la dispoziție un meniu, în care ne vorbește despre tweak-ul în sine și cum trebuie folosit.

Apex 2 este disponibil la prețul de  $2.99, în repo-ul BigBoss al Cydia.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu