AppButton îmbunătățește multitasking-ul în iOS

0

cydia-icon-ios7AppButton oferă fiecărui utilizator o experiență a multitasking-ului mai îmbunătățită față de cea default, printr-un simplu buton asemănător cu funcția AssistiveTouch din setările de accesibilitate a platformei iOS.

IMG_5160O dată cu instalarea tweak-ului, după respring evident, vom observa un cerculeț transparent pe ecran, care dacă tragem de el într-o parte va afișa aplicațiile active în background. IMG_5159Totodată, acest cerculeț poate fi mutat în orice parte a ecranului, cât și în orice aplicație. Cu un drag scurt pe cerculeț tweak-ul deschide aplicația recentă, asta fiind una dintre numeroasele funcții ale AppButton.

IMG_5161Din panoul de setări al tweak-ului putem modifica atât design-ul cercului și comportamentul acestuia în momentul în care îl apăsăm, folosind alt tweak popular din Cydia, Activator.

AppButton este disponibil în repo-ul BigBoss al Cydia, la prețul de $1.49.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu