Apple a anunțat iPhone 5C!

0

hero_mba_11

Apple a anunțat în această seară mult așteptatul model iPhone 5C. Iată toate detaliile despre el.

Conferința a început cu prezentarea celor mai importante funcții din iOS 7 urmate după aceasta de modelele de telefoane care vin cu acest sistem de operare.

color_blue

Primul dintre ele a fost iPhone 5C, unde litera C vine de la diversitatea de culori în care vine acest model. Acesta vine în 5 culori diferite, alb, albastru, roșu, galben și verde.

Din punctul de vedere al specificațiilor, se aseamănă cu iPhone 5, folosește același procesor A6, 1 GB de RAM, vine cu două variante de capacitate de stocare, 16 și 32 de GB dar vine cu o cameră mai bună, atât cea frontală cât și cea de 8 megapixeli de pe spate.

iPhone-5C

Acesta este construit dintr-un policarbonat, are design unibody, iar materialul este unul lucios.

Tot legat de specificații putem spune că terminalul cântărește 132 de grame iar grosimea este de 8,97 mm, aproape la fel de gros precum iPhone 4 sau 4S. Ecranul este cu aceași rezoluție ca cel de pe iPhone 5, 4 inci și 1136 cu 640 de pixeli.

color_pink

 

 

Să discutăm și despre preț. Apple anunță că cei care încheie contracte de abonament în SUA îl pot cumpăra cu 99 de dolari în versiunea de 16GB și 199 dolari cea de 32 de GB. La liber, iPhone 5C vine cu un preț destul de mare, 549 de dolari, cu doar 100$ mai puțin decât 5S-ul.

color_yellow

 

Pe lângă aceste telefoane Apple a lansat niște carcase speciale pentru ele. Acestea costă 29 de dolari fiecare și vin disponibile în 5 culori asortate.

accessories_iphone_5c_case_colors

De asemenea modelul iPhone 5 a dispărut de pe site-ul Apple, în oferta lor acum aflându-se doar iPhone 4S (gratis la abonament), 5C și 5S.

Lasă un comentariu