Apple a trimis invitaţii pentru iWork for iCloud celor fără cont de developer

0

iwork-icloud1

Apple a trimis invitații celor care nu au cont de developer pentru a testa iWork for iCloud.

Unii utilizatorii de device-uri de la Apple au primit un mail de la companie în care sunt invitați să testeze iWork for iCloud. Aceștia sunt în afara developerilor care au deja acces la această platformă iar se pare că Apple încearcă să vadă cum se descurcă serverele lor unui număr mai mare de utilizatori.

iwork-icloud2

Se pare că gradual tot mai mulți utilizatori se bucură de posibilitatea de a teste această platformă. Vă reamintesc că iWork for iCloud vă permită să creați documente Pages, Numbers și Keynote direct din browser, totul salvându-se în Cloud, iar de acolo puteți relua lucrul la documente pe orice Mac, iPhone sau iPad.

Mai jos aveți mailul trimis de către Apple celor care au fost invitați să testeze serviciul:

We’d like to invite you to be one of the first to try it, so were giving you early access to the iWork for iCloud beta. All you have to do is sign in to iCloud on a Mac or a PC using the current version of Safari, Chrome, or Internet Explorer. Then just click on Pages, Numbers, or Keynote and you’re off.

SHARE
Pasionat de gadegeturi și tehnologie, fan Apple, îmi place să fiu la curent cu cele mai noi știri legate de acest domeniu. Aceste știri o să vi le aduc și vouă prin intermediul iPhoNews.ro

Lasă un comentariu