Apple anunță Apple Watch Series 2

0

16508-dbfe0721c2286f8a578182213f85f375

Waterproof. Da, noul Apple Watch este mai eficient, mai inteligent și rezistent la apă cu până la 50 de metri sub apă. Noua versiune a ceasului vine cu o baterie mai mare, un procesor mai rapid si de asemenea cu GPS integrat.

apple-watch-series-2-water-1473273828-5khm-full-width-inline

De asemenea, Apple a făcut schimbări majore și la ecran, facându-l mai luminos, urmând să fie cu 1,000 de nits mai luminos ca versiunea precedentă.

Under the hood, Apple a implementat un nou procesor dual-core S2 mai rapid cu 50% și un nou GPU care oferă o performanță a graficilor de 2 ori mai bună față de Watch-ul anterior.

apple-watch-nike-plus-2Pe lângă performanță, vom vedea și un nou Watch de culoare albă, făcut din ceramică, care este mai greu decât cel din Stainless Steel.

Dedicat sportivilor, Apple a creat împreună cu Nike noi watch face-uri, cât și curele noi cu perforații dedicate înotului și nu numai.

Tot pe 13 Septembrie va fi lansat publicului watchOS 3, urmând ca lansarea oficială a ceasului să fie pe 16 Septembrie, cu precomenzi începând de mâine.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu