Apple anunță AppleWatch – inovație cronometrată

0

AppleWatch Models

După lungi așteptări și speculații iată că Apple a anunțat în sfârșit propriul ceas, numit simplu AppleWatch, renunțând la denumirea iWatch.

Ceasul se face remarcat prin design-ul său iar Apple chiar s-a axat pe acest lucru în prezentarea pe care au făcut-o.

AppleWatch 1

Este cu totul diferit față de orice ceas inteligent lansat până acum și pe asta s-a pus accent în tot ceea ce s-a arătat.  Accesoriul pune accent pe relația dintre utilizator și tehologie. Îi arată ce are nevoie. Ce îl interesează. Intr-un mod intuitiv și inteligent.

AppleWatch 2

Există 3 modele de ceasuri produse de Apple – Apple Watch, Apple Watch Sport și Apple Watch Edition – ediția de lux. Fiecare are un mod de prezentare distinct, o plajă de utilizatori țintă și de asemenea varietatea de modele îți dă mai multe opțiuni din care ai de ales.

Fiecare dintre modele vine în mai multe variante de culoare, cu mai multe tipuri de curele – fie că sunt metalice, de piele sau dintr-un silicon tratat – cu care pot fi customizate. Variantele de lux Watch Edition vin placate cu aur tratat care este foarte rezistent. Toate modelele vin cu ecran din safir, ultra-rezistent și toate sunt rezistente la apă.

Ecranul este de tip Retina, totul este digital, inclusiv rotița cu care poti face selecția opțiunilor de pe ecran. Cu aceasta poți scrolla printre mesaje, poți face zoom in și out în harțile Apple și poți naviga printre aplicațiile instalate pe ceas.

AppleWatch Back

Senzorii ceasului fac diferența. GPS, accelerometru, giroscop, foto-diode pentru măsurarea bătăilor inimii, senzori care sunt folosiți împreună cu cei ai telefonului pentru a colecta date despre activitățile pe care le faci și să le sumarizeze eficient pentru utilizator.

AppleWatch 3

Aplicațiile fac diferența și de data aceasta. Ai acces la mail, mesaje, Facebook, Twitter, meteo și multe altele la care poți vizualiza informații fără a mai scoate telefonul din buzunar. Aici se mai adaugă și Siri care poate oferi informații la o dictare distanță. De asemenea cu Siri poți folosi și funcția de dictare pentru a răspunde la un mail sau mesaj. Vom vedea cât de utilă va fi funcția pentru România sau dacă limba română va fi disponibilă pentru dictare.

Disponibilitatea ceasurilor va fi la începutul anului 2015 iar prețurile vor pleca de la 350 $. Un preț destul de piperat dar totuși este un accesoriu de lux. Luxul se plătește.

Lasă un comentariu