Apple anunță comenzi record în primele 24 de ore pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus

1

iphone6_6plus_laying_down

Apple a anunțat printr-un comunicat de presă numărul de unități iPhone 6 și iPhone 6 Plus precomandate în primele 24 de ore de la lansare.

Astfel în primele 24 de ore de la lansarea precomenzilor pentru cele două modele, s-au plasat 4 milioane de astfel de comenzi. Este un adevărat record având în vedere că pentru iPhone 5S și 5C în primele 3 zile comenzile s-au lansat la valoarea de 9 milioane.

Deja cererea este foarte mare și timpul de livrare acum este estimat la 7-10 zile și stocurile sunt suprasolicitate.

Tim Cook a declarat:

iPhone 6 and iPhone 6 Plus are better in every way, and we are thrilled customers love them as much as we do. Pre-orders for iPhone 6 and iPhone 6 Plus set a new record for Apple, and we can’t wait to get our best iPhones yet into the hands of customers starting this Friday.

Din 26 septembrie cele două telefoane vor putea fi comandate și în peste alte 20 de țări și cu siguranță numărul de unități vândute va doborî orice record.

Așteptăm cu nerăbdare și lansarea din România.

1 COMMENT

  1. iPhone 6 este intr-adevar un mare hit in zona aceasta a tehnologiei. Si era normal sa fie atat de asteptat, indeosebi de fanii Apple, invidiosi pe ecranele imense ale posesorilor de smartphone-uri coreene.

Lasă un comentariu