Apple anunta data lansarii noilor iPad-uri, Apple Pay, iOS 8.1 si altele

0

iPAdeventtim-640x357Luna septembrie a acestui an a adus cu ea doua modele noi de iPhone, dar si noua versiune a sistemului de operare, mai exact iOS 8 si noile sale feature-uri.

Compania planuieste sa isi dezvaluie atat planurile pe viitor, cat si noile device-uri, organizand un nou keynote care va avea loc la Flint Center pe data de 16 octombrie.

Pe scurt, Apple va lansa un nou model de iPad sub numele de Air 2 sau iPad 6, circuland pe internet un val de zvonuri cum ca noua generatie de tablete va fi disponibila cu un ecran de 12 inch, alaturi de un chip A8 si senzorul TouchID. De asemenea, noul iPad va avea o camera imbunatatita,  serviciul Apple Pay, dar si o noua culoare la fel ca la noile iPhone-uri, gold. Cat despre noile modele de iMac, vom vedea niste ecrane Retina si cel mai probabil, specificatii foarte bune, conform Cult Of Mac:

  • Retina iMacs are also supposed to make an appearance with new a 5120 x 2880 display, and updated Hasswell processors from Intel, and AMD graphics.OS X Yosemite will also be featured at the event and could be publicly released right after the keynote.

os-x-yosemite-macsPe partea de software, Apple va face publica ultima versiune a Mac OS, Yosemite si va disponibila publicului pentru download, dupa conferinta.

Totodata, Apple va prezenta iOS 8.1 in ziua keynote-ului, si va fi disponibila pentru download iDevice-urilor care au capabilitatea de a rula iOS 8, update care va fi disponibil pe data de 21 octombrie.

Lasă un comentariu