Apple anunță data oficială a prezentării noilor iPhone-uri

0

125071340-2-iphone_6_plus_16gb_gold_akilli_telefonÎn fiecare an, Apple are tendința de a-și ține clienții, mai degrabă fanii, cu sufletul la gură înainte de fiecare prezentare a unui nou iDevice.

Conform Cult of Mac, Apple găzduiește evenimentul de prezentare a device-urilor pe 9 septembrie 2015 dezvăluind publicului întreg noul iPhone 6S / iPhone 6S Plus. Se zvonește că următoarele iPhone-uri vor avea Force Touch, o multitudine de funcții noi (evident), toate sub același design.

De asemenea, ne putem aștepta și la un Apple TV ceva mai performant, cu o telecomandă nouă, procesor A8 și o capacitate de stocare mai mare.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu