Apple anunță data oficială pentru WWDC 2015

0

wwdc_2015_roundup“WWDC” sau “World Wide Developers Conference”, a fost anunțat cu câteva săptămâni în urmă de către Apple, compania susținând că va avea loc în Moscone Center West din San Francisco, California între 8-12 iunie 2015.

Vara trecută Apple ne-a prezentat un sneak-peek al iOS 8, lansând în prima zi a evenimentului iOS 8 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații.

Sunt sigur că o să vedem ceva “groundbreaking” în cadrul keynote-ului, precum noul iOS 9 care va fi lansat în toamna acestui an, OS X 10.11 numit “Gala” și un nou Apple TV.  Desigur, glumele despre păr și software ale lui Craig Federighi nu vor lipsi.

Așadar, evenimentul va avea loc pe data de 8-12 iunie și sunt sigur că Apple ne va surprinde! Mai multe informații despre WWDC 2015, aici.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu