Apple anunță iPad Pro, cel mai mare și puternic iPad de până acum

0

iPad Pro 1

Ne așteptam la un iPad mai mare, iar acum am aflat toate detaliile despre el.

Cu un ecran de 12,9 inci și o rezoluție de 2732 cu 2048 pixeli noul iPad este mare. Cât un ecran de MacBook Pro 13, tableta vine cu un ecran spectaculos și o configurație foarte puternică.

Apple a promovat în prezentare atât capacitățile media ale tabletei cât și partea de productivitate, cu aplicații special create pentru acest iPad.

iPad Pro 2

Avem parte de un nou procesor A9X cu co-procesorul M9 (nu știu la ce ajută mai exact la o tabletă atât de mare acest co-procesor), cu arhitectură pe 64 de biți iar în premieră pentru o tabletă avem 4GB de RAM. Asta denotă faptul că Apple vrea ca acest iPad să fie capabil să ruleze aplicațiile puternice, cu care poți face editare foto, video, poți lucra documente în multitasking și poți viziona conținut video de înaltă rezoluție.

iPad Pro 3

Pentru că tot am amintit de partea media, tableta vine cu 4 difuzoare care vor reda sunetele într-o înaltă calitate.

Bineînteles că avem si senzorul de amprentă aici, cel de ultimă generație care conform declarațiilor Apple este de două ori mai rapid decât precedentul.

Smart Keyboard

Avem parte de un nou port, cel pentru accesorii, mai exact Smart Keyboard, o husă cu o tastatură inclusă ce poate fi conectată la acest iPad. Nu se folosește de o altă conexiune precum Bluetooth și nici nu are baterie, se conectează și alimentează direct din iPad.

Pencil

Vorbind de accesori Apple a anuțat și un pen pentru iPad, îl numesc Apple Pencil și este un accesoriu ce face lucrul pe tabletă mai ușor, poți desena pe ecran cu o precizie foarte mare și iată că și Apple ne aduce un astfel de dispozitiv pe device-urile lor. Apple Pencil-ul se încarcă printr-un port Lighting ce poate fi conectat la tabletă.

iPad Pro vine în 3 culori, Space Gray, Silver și Gold, cântărește 713 grame varianta Wi-Fi și 723 de grame varianta 4G. Are 3 variante de configurație, 32GB, 128 GB și 128 GB 4G.

Prețurile încep de la 799 de dolari pentru prima variantă, 949 dolari varianta cu 128 GB și 1079 de dolari varianta cu conectivitate celulară. Prețuri piperate dar tehnologia nouă e scumpă întotdeauna.

Lasă un comentariu