Apple ar putea tine conferinta pentru prezentarea noului iPhone 5 pe 4 Octombrie

0

tim cook iphone 5 keynote Apple ar putea tine conferinta pentru prezentarea noului iPhone 5 pe 4 Octombrie
Conform AllThingsD, Apple va tine conferinta pentru prezentarea noului iPhone pe data de 4 Octombrie si va fi prezentata de catre noul CEO, Tim Cook. Acestia sustin din surse apropiate companiei ca Apple urmeaza sa livreze noul terminal in imediatele saptamani de dupa prezentarea acestuia, impreuna punerea la dispozitie a iOS 5 final pentru publicul larg.
Tuesday, October 4.
That’s the day Apple is currently expected to hold its next big media event, according to sources close to the situation, where the tech giant will unveil the next iteration of its popular iPhone. sursa
Bineinteles, niciuna dintre informatiile de mai sus nu a fost confirmata de catre vreun reprezentant Apple, insa putem sa ne bazam pe faptul ca publicatia AllThingsD a mai oferit informatii veridice despre compania Apple si produsele sale si ar fi posibil ca aceasta sa anunte oficial data conferintei fie la sfarsitul saptamanii acesteia, fie in cursul celei viitoare, eventual sa inceapa sa trimita si invitatiile catre ziaristi si developeri.

Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.

Lasă un comentariu