Apple celebrează 5 ani de AppStore, multe jocuri și aplicații sunt gratuite pentru prima dată

0

appstore logo

Pe 3 iulie s-au împlinit 5 ani de la lansarea AppStore-ului iar de astăzi o serie de jocuri și aplicații sunt disponibile gratuit pentru prima dată.

Nu avem informații oficiale precum că aceste jocuri au devenit disponibile gratuit odată cu această aniversare dar acest lucru este un fapt și ne putem bucura. O serie de jocuri și aplicații foarte populare în AppStore sunt acum gratuite iar mai jos aveți lista.

original

Infinity Blade II – îl puteți donwloada de aici, este disponibil ca și aplicație universală, unul dintre cele mai populare jocuri din AppStore.

935013_380049008772446_674091820_n

Badland – un joc care până acum costa 3,59 euro este disponibil de asemenea gratuit, tot sub forma unei aplicații universale, este un joc de aventuri în care trebuie să aflii ce s-a întâmplat în pădurea în care te aflii, acesta fiind locul de baștină al caracterului pe care îl controlezi. Download de aici.

Este o serie de reduceri importante, profitați de ele, nu știu cât o să mai dureze această promoție.
Tiny-Wings-e1298778306759

Tiny Wings – de asemenea un joc foarte popular în AppStore, trebuie să zbori cât mai departe, de pe o insulă pe alta cu pasărea pe care o controlezi și să reușeși să faci challenge-urile din joc. Aplicația o puteți downloada pentru iPhone și iPod Touch de aici și pentru iPad de aici.

mzl.gugdqmiy.175x175-75

Barefoot World Atlas este un atlas cu informații detaliate despre toate țările de pe glob plus informații caracteristice despre fiecare țară. Aplicația ocupa 1,13GB, este disponibilă gratuit și poate fi instalată pe iPhone, iPad, iPod touch de aici.

WMW_ICON

Where`s my Water – pentru a doua oară disponibil gratuit, aplicația este universală, o puteți downloada gratuit de aici.

traktor_dj_for_ipad

Traktor DJ este o aplicație de mixat muzică dezvoltată de Native Intstruments, iar la aceasta pare să fie cel mai mare avantaj din puct de vedere financiar având în vedere că aplicația de iPhone costa 4,49 euro iar cea de iPad 17,99 euro. Linkuri de download aici pentru iPhone/iPod Touch și aici pentru iPad.

icon.175x175-75

Superbrothers: Sword & Sworcery EP – este un joc care acum este disponibil gratuit în AppStore acesta fiin unul de aventuri și explorare bazat pe sunet și imagine. Cei de la Capybara Games Inc. recomandă atenția sporită la sunet și purtarea căștilor pe parcursul jocului. Link de download aici.

DayOne-ios-flat-w-shadow

Day One – aplicație de tip jurnal în care puteți ține un jurnal adăugând text și imagine informațiilor scrise acolo, iar în ultimul update dezvoltatorii au adăugat posibilitatea de export în PDF și print. Aplicația este gratuită, în format universal.

mzl.oavvnide

Over este o aplicație prin care puteți adăuga text sub diverse forme pesre pozele voastre, sunt foarte multe tipuri de text valabile și este o aplicație utilă. Disponibilă gratuit, în format universal.

Lasă un comentariu