Apple cumpara Beats Audio

2

Apple isi adauga o noua achizitie in portofoliu. In urma cu cateva minute s-a confirmat achizitionarea celebrei companii Beats Audio ce realizeaza produse electronice (casti) premium. Pe langa asta se adauga si serviciul de streaming audio ce a fost lansat in luna ianuare a acestui an.

Pretul acestei achizitii este de 3,2 mld. $, ceea ce-l face pe Dr. Dre, fondatorul acestui brand sa devina primul rapper miliardar din istorie.

Sunt curios de viitoarele produse Apple si de implementarea castilor in ele. Se aproprie WWDC 2014 si mai mult ca sigur compania se va ocupa de iTunes Radio, unde speram noi ca se va combina cu Beats Music. Ramane de vazut cum se vor lega lucrurile.

Mai jos aveti un videoclip postat de Tyrese Gibson, cantaret si actor cunoscut pentru filmele Fast&Furious impreuna cu Dr. Dre care se pare ca sarbatoreau acest eveniment.

2 COMMENTS

  1. De parca nu era suficient ca si asa erau scumpe.. Le-au mai cumparat si cei de la Apple sa le vanda mai departe.. :(( acum nu o sa-mi mai permit sa-mi cumpar niciodata :((

Lasă un comentariu