Apple deține brevete pentru proiectare inteligentă de pe propriile device-uri

0

apple-patent-projector-2

Apple a primit un brevet prin care poate include proiectoare în propriile device-uri, aceastea pot lucra împreună pentru a crea spații de lucru comune.

Acest brevet a fost cerut în anul 2010 și el nu se bazează doar pe simpla proiecție de imagini sau playback video ci și pentru “shared workspaces” ceea ce presupune folosirea a două sau mai multe device-uri pentru a creea o proiecție interactivă.

apple-projector-patent

 

Această proiecție interactivă presupune interacțiunea între două device-uri și gesturile stau la baza acesui lucru. Gesturile pot fi detectate chiar și de camera care face proiecția, acesta fiind un lucru în plus față de gesturile care pot fi făcute pe ecranul dispozitivelor. Gândiți-vă, cum ar fi să puteți face un swipe în aer și prezentarea voastră să treacă la următorul slide?

Vom vedea peste cât timp acest brevet se va face utilizat cu adevărat în device-urile companiei Apple, și poate nu vorbim aici de un iPhone sau iPad ci chiar de un proiector foarte compact construit de compania din Cupertino. Probabil va mai trece ceva timp până când așa ceva va fi pe piață.

Pasionat de gadegeturi și tehnologie, fan Apple, îmi place să fiu la curent cu cele mai noi știri legate de acest domeniu. Aceste știri o să vi le aduc și vouă prin intermediul iPhoNews.ro

Lasă un comentariu