Apple introduce iPad Air 2 si iPad Mini 3

0

iPad-Air-2-thinIn cursul evenimentului din aceasta seara, Apple a marit gama iPad cu inca doua modele noi.

Dupa spusele companiei, noul iPad Air 2 este mai subtire decat versiunea precedenta cu 18%, avand 6.1 mm grosime, compania numind noul model al terminalului “cea mai subtire tableta din lume”. O data cu acest iPad, Apple introduce senzorul TouchID alaturi de serciviul Apple Pay si o camera imbunatatita. In plus, avem atat specificatii imbunatatite, cat si un procesor A8X care, la randul sau ofera o performanta mai buna si rapida.

iPad-Air-2-handCat despre design-ul subtire si constructia usoara a device-ului, Apple a reusit sa inlature portiunea goala dintre sticla si display-ul in sine. De asemena, iPad-ul vine alaturi de un strat anti-reflectiv, reducand reflexia cu pana la 56%.

ipad-air-2-reduce-reflectionTotodata, in interiorul tabletei gasim procesorul Apple A8X despre care se zvoneste ca are trei miliarde de tranzistori, oferind viteza mai mare cu pana la 40% si de doua ori grafica si performanta mai buna.

iPad-ul Air 2 are un ciclu al bateriei de 10 ore, preluand de la iPhone 6 si 6 Plus un barometru si coprocesorul de miscare Apple M8.

ipad-air-2-isight-cameraCamera, la randul ei este si ea imbunatatita venind cu un senzor de 8 megapixeli alaturi de o apertura f/2.4 mai larga, ajutand la imbunatatirea calitatii pozelor. Pe partea video iPad-ul vine cu functia “Slo-mo video capture”, filmand la o rezolutie de 1080p.

ipad-air-2-touch-idCum spuneam adineauri, iPad Air 2 si iPad Mini 3 sunt insotite de senzorul TouchID cu care ne-am obisnuit deja inca de la iPhone 5S. Mai trebuie mentionat faptul ca a treia generatie a iPad-ului Mini contine aceleasi specificatii ca varianta full size.

Preturile celor doua tablete variaza intre $499/$599/$699 pentru 16/64/128GB, iar variantele WiFi + Cellular costa $130 in plus, bineinteles aceste preturi fiind disponibile numai si numai in Statele Unite.

Apple preia comenzile de maine 17 octombrie si le va livra vinerea viitoare, pe 24 octombrie.

Lasă un comentariu