Apple lansează AppleMusic, un nou servicu de muzică

0

applemusic

Apple a anunțat în această seară seviciul de muzică online – AppleMusic.

În urma zvonurilor lansate de Sony, Apple chiar a lansat în această seară, sunt titulatura de ”One more thing…” servicul de muzică AppleMusic.

Apple-Music

Servicul se diferențiază prin două părți importante, radio online 24/24 și o interfață diferită de a urmării artiștii favoriți.

Radio online este disponibil non-stop și împreună cu Beats 1 redau cele mai bune piese din lume din 3 locuri diferite de pe glob, Los Angeles, New York și Londra. Cu nume sonore în materie de voci de radio, precum Zane Lowe și alții, vom auzi  o selecție de piese de top în acest serviciu de radio.

În momentul în care îți alegi artiștii favoriți pe pagina acestora vom vedea mai mult decât o biografie și albumele acetora. Putem vedea postări de pe Facebook sau Twitter, poze, înregistrări, remix-uri, scripturi de versuri ale pieselor sau mesaje trasmise de aceștia pe pagina lor dedicată în AppleMusic.

Bineînțeles ca și in iTunes în lista de piese favorite putem reorganiza piesele ce urmează a fi redate, putem căuta cu Siri piese, artiști sau albume și putem seta genurile favorite și pe baza acestora se creează muzica pe care o putem asculta.

Serviciul se va lansa pe 30 iunie, odată cu 30 iunie 2015 și va fi gratuit timp de 3 luni. Peste 100 de țări vor putea beneficia de AppleMusic, după cele 3 luni prețul va fi de 9,99 dolari pe lună. Pentru familiie care vor activarea servicului cu 14,99 dolari pe lună până la 6 membrii vor putea folosi AppleMusic.

Lasă un comentariu