Apple lansează iOS 8.1.1 beta 1

0

iOS-8-icon

După cum ne așteptam, dupa apariția versiunii de soft iOS 8.1 care a rezolvat multe bug-uri, Apple a lansat un nou beta, menit să îmbunătățească performanțele sistemului de operare. Este vorba de iOS 8.1.1 beta 1, disponibil doar celor care dețin un cont de developer.

8_1_1_12b432-800x212

Dacă doriți să păstrați jailbreak-ul, va trebui să asteptați, deoarece iOS 8.1.1 blochează programul Pangu utilizat pentru această procedură. Nu aveți jailbreak încă? Acum e momentul să vă jailbreak-uiți device-ul!

Găsiți un tutorial chiar pe blog.

În noua versiune beta avem performanțe mai bune pentru iPhone 4S și iPad 2, sunt rezolvate mici nereguli dar sunt aduse și îmbunătățiri pentru aplicația Apple Maps, precum și apariția funcției split-screen în intermediul aplicațiilor în versiunea de iPad.

Dacă doriți să faceți update, trebuie menționat faptul că nu vă veți mai putea întoarce la o versiune mai veche de soft.

iOS 8.1.1 beta 1 este disponibil pentru download în iOS Developer Center pentru persoanele înregistrate ca dezvoltatori. Versiunea publică va veni în curând.

Ma numesc Fabian. Sunt muzician de meserie dar și foarte pasionat de toate noutațile si produsele Apple. Cu asta îmi ocup eu timpul liber deoarece îmi place. Îmi place tot ce ține de tehnologie, dar în special de tot ce ține de Apple. Pentru mai multe detalii ma puteti gasi pe facebook cu același nume. Peace!

Lasă un comentariu