Apple lansează iOS 8.1.3 și OS X Yosemite 10.10.2

0

Apple a lansat iOS 8.1.3 în cursul acestei seri, ca de fiecare dată, compania surprinzându-ne cu câte un update care conține bug fix-uri. După cum ne așteptam, Apple, lansează noile versiuni ale sistemului de operare iOS la ora 20:00.

8-1-3-updateAceastă versiune a iOS vine odată cu anumite bug fix-uri, compania lucrând din răsputeri să obțină pentru clienții săi o experiență cât mai fluidă și stabilă a sistemului de operare.

Pentru cei ce au făcut jailbreak, acest update nu este recomandat deoarece iOS 8.1.3 blochează ultima soluție de jailbreak, TaiG. Cei care nu au jailbreak, și au device-uri de la iPhone 4S în sus, pot efectua cu încredere update-ul.

Mai trebuie menționat faptul că Apple a lansat tot în seara aceasta, OS X Yosemite 10.10.2, care vine cu fixuri la problemele legate de Wi-Fi și rezolvări pentru conectarea la fișierele din iCloud Drive.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu