Apple lansează iOS 8.4!

0

UntitledfAcum câteva minute, compania Apple a lansat tuturor noul iOS 8.4 care aduce multe noutăți în aplicația de muzică, cât și o pictogramă nouă a aplicației respective. Astăzi, 30 iunie Apple a lansat si noul său serviciu de music streaming, Apple Music, care oferă utilizatorului 3 luni gratis de streaming. În plus, după spusele companiei, ascultătorul are ocazia de a “interacționa” cu artistul.

IMG_8774Din ultimul beta al iOS 8.4, observăm că multe lucruri s-au schimbat. Deși noul layout arată la fel, aplicația se simte la fel de fluidă. IMG_8772

Apple a adăugat 2 tab-uri pentru Apple Music (For You și New), dar în cazul în care ascultătorul vrea să dezactiveze serviciul de streaming și să aibă un meniu cât mai curat, o poate face în Settings > Music > Show Apple Music.

Personal, cred că Apple a dat lovitura din nou, acest update surprinzându-mă foarte plăcut.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu