Apple lanseaza iTunes 12

0

itunes-12-logoIn cursul keynote-ului care a avut loc seara trecuta, Apple a prezentat atat versiunea publica a Mac OS X Yosemite, cat si o noua versiune a iTunes, care aduce multe imbunatatiri sub un design nou, in stilul iOS 8 si OS X Yosemite.

iTunes-12.0.0.87-Beta-Music-1024x640De data aceasta, compania s-a axat mai mult pe design-ul minimalist, care bineinteles a fost inspirat de stilul transparent si plat gasit in iOS 7.

Inafara de design-ul in sine, nu s-au schimbat prea multe lucruri, Apple rezolvand in versiunea 12.0.1 a iTunes diverse bug-uri.

Mai trebuie mentionat  faptul ca Mac OS X Yosemite include si ultima versiune a iTunes.

better-12.0.1

In cazul in care nu doriti sa efectuati update-ul din Mac AppStore, sau sunteti utilizatori Windows aveti posibilitatea de a descarca iTunes 12 de pe pagina oficiala Apple.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu