Apple lansează noile iPhone-uri in 40 de țări pe data de 9 Octombrie

0

3D-Touch-iPhone-6sPe parcursul zilei de azi, Apple a anunțat lansarea noilor iPhone-uri în alte 40 de țări, inclusiv România.

Al doilea val de țări unde noile modele de iPhone-uri (6S și 6S Plus) vor fi disponibile spre vânzare, fără contract sau la operatorii de telefonie mobilă, sunt: Andorra, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Maldives, Mexico, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland și Taiwan.

Sincer, aștept cu nerăbdare lansarea noilor iPhone-uri la noi în țară, deoarece am de gând sa achiziționez și eu unul. Noul 3D Touch, generația a doua a Touch ID-ului și camera de 12MP mi se par revoluționare (ca în fiecare an) versus celelalte generații de iPhone. Cum am spus, lansarea va avea loc pe data de 9 Octombrie.

Mai multe detalii despre noile iPhone-uri găsiți aici.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu