Apple MacBook Air 2013 disponibil în România

0


imagesCel mai nou model de model MacBook Air, lasat de către Apple la WWDC din 10 iunie 2013 este disponibil pentru vânzare în România de către distribuitorii autorizați.

Acesta vine dotat cu generația a patra de procesoare Intel denumită Haswell, aceasta remarcându-se prin autonomia ridicată oferită device-urilor pe care este folosit cât și pentru performanțe ridicate pe parte de procesare și video. Astfel laptopurile MacBook Air ajung la o autonimie de 9 ore pentru modelul de 11 inchi și 12 ore pentru modelul de 13 inchi.

mba_11inch_mtnlion_screen_6_1_2_1

De asemenea modelul de bază vine acum cu o capacitate de stotocare de 128 de GB SSD cu ultima generație de memorii pe platforma PCI express care sunt cu 45% mai rapide decât vechea generație.

mba_11inch_13inch_combo_pfot_open_screen_1_2_1

Astfel la distibuitorii locali prețul pentru modelul de bază de 11 inchi este de 4965 de lei, iar cel de 13 iuchi este de 5442 de lei. Prețurile diferă foarte mult față de ceea ce se poate cumpăra din America, dar  așa este piața din România și nu avem ce face momentan. Un lucru pozitiv este aducerea acestor modele destul de rapid pe piața din România.

Lasă un comentariu