Apple pregătește lansarea iOS 8.1 – iată ce aduce nou

0

ios-8-logo

Developerii pot de acum testa versiunea beta a iOS 8.1 și atfel putem vedea cu ce vine nou această versiune.

Au apărut informații precum Apple dorește lansarea mai rapidă a update-urilor de soft pentru sistemul de operare iOS și astfel iată că deja aflăm ce urmează să fie disponibil pe iOS 8.1.

Astfel în iOS 8.1 revine, precum ar fi trebuit să fie de la început, Camera Roll. Recently added a fost redenumit înapoi și atfel, după ce utilizatorii s-au plâns de acest lucru, în aplicația Photos lucrurile revin la normal.

Camera-Roll-iOS-8.1

Un alt lucru ce s-a schimbat este posibilitatea de a opri funcția de dictare din setările tastaturii. Deci dacă nu vreți să mai apară acel microfon în stânga spacebar-ului se poate de acum dezactiva.

Enable-Disable-Dictation-iOS-8.1

Iconița aplicației iBooks a fost schimbată precum în filmulețele de prezentare.

iBooks-icon-iOS-8.1

De asemenea în setările aplicațiilor 3rd-party de acum sunt opțiunile mult mai bine afișate și putem activa sau dezactiva ce dorim.

În această versiune de soft au fost găsite și setări ascunse pentru Apple Pay și acest lucru sugereaza implementarea Touch ID-ului pe iPad Air 2 și iPad Mini Retina 2.

Alte noutăți includ icoane mai mari în Notification Center pentru widget-uri și bug fix-uri bineînțeles.

Așteptăm cu interes această versiune de soft și eu cred că aceasta va fi lansată cu noile tablete ce vor fi prezentate la jumătatea lunii octombrie.

Lasă un comentariu