Apple prezintă noile iPhone-uri în cadrul evenimentului “Hey Siri, give us a hint” pe 9 septembrie

0

Apple-2015-event-finalÎn mai puțin de o lună, cei de la Apple vor prezenta noul iPhone 6S și 6S Plus, watchOS 2 și iOS 9 (anunțând eventual și o dată a lansării a celor două software-uri).

Evenimentul, sau keynote-ul, va avea loc live pe data de 9 septembire 2015 la Graham Bell Civic Auditorium. Până acum, din “bârfe” știm că noile iPhone-uri vor avea Force Touch, un procesor A9 mai rapid, 2 GB Ram și o cameră de 12MP capabilă să filmeze în format 4K.

Totodată, noile modele de iPhone vor pune capăt Bend Gate-ului de toamna trecută cu modelele precedente. În plus, Apple va pune la vânzare o nouă culoare “Rose Gold”.

Pentru a viziona livestream-ul ai nevoie de un device care rulează iOS 8 și un Mac cu ultima versiune de OS X. Compania a implementat un mic easter egg in asistentul vocal Siri, iar în momentul în care o solicităm să ne dea un indiciu, evident pe engleză, va spune diferite glume despre data de 9 septembrie.

Update

Evenimentul va avea loc azi, 9 septembrie, la ora 20:00 a României și va putea fi vizionat pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch care rulează de la iOS 7 în sus, sau pe un Mac cu OS X v10.8.5 sau mai mare și un PC cu Windows 10 cu Edge, aici.

Sincer, sunt nerăbdător să văd ce ne-a pregătit Apple în această seară.

Lasă un comentariu