Apple prezintă noile iPhone-uri în cadrul evenimentului “Hey Siri, give us a hint” pe 9 septembrie

0

Apple-2015-event-finalÎn mai puțin de o lună, cei de la Apple vor prezenta noul iPhone 6S și 6S Plus, watchOS 2 și iOS 9 (anunțând eventual și o dată a lansării a celor două software-uri).

Evenimentul, sau keynote-ul, va avea loc live pe data de 9 septembire 2015 la Graham Bell Civic Auditorium. Până acum, din “bârfe” știm că noile iPhone-uri vor avea Force Touch, un procesor A9 mai rapid, 2 GB Ram și o cameră de 12MP capabilă să filmeze în format 4K.

Totodată, noile modele de iPhone vor pune capăt Bend Gate-ului de toamna trecută cu modelele precedente. În plus, Apple va pune la vânzare o nouă culoare “Rose Gold”.

Pentru a viziona livestream-ul ai nevoie de un device care rulează iOS 8 și un Mac cu ultima versiune de OS X. Compania a implementat un mic easter egg in asistentul vocal Siri, iar în momentul în care o solicităm să ne dea un indiciu, evident pe engleză, va spune diferite glume despre data de 9 septembrie.

Update

Evenimentul va avea loc azi, 9 septembrie, la ora 20:00 a României și va putea fi vizionat pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch care rulează de la iOS 7 în sus, sau pe un Mac cu OS X v10.8.5 sau mai mare și un PC cu Windows 10 cu Edge, aici.

Sincer, sunt nerăbdător să văd ce ne-a pregătit Apple în această seară.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu