AppStore a acumulat 15 miliarde de descarcari

0

Dupa ce a anuntat faptul ca pregateste un update de iOS in viitorul foarte apropiat, Apple ne mai publica cateva informatii legate de data aceasta de magazinul de aplicatii al acesteia, AppStore, si anume ca au fost inregistrate nu mai putin de 15 miliarde de descarcari de aplicatii de cand a fost lansat si pana acum. Din acelasi comunicat de presa aflam ca in lume exista peste 200 de milioane de utilizatori de iDevice-uri care au descarcat in medie fiecare cate 75 de aplicatii.

In just three years, the revolutionary App Store has grown to become the most exciting and successful software marketplace the world has ever seen. – Philip Schiller

Thank you to all of our amazing developers who have filled it with over 425,000 of the coolest apps and to our over 200 million iOS users for surpassing 15 billion downloads.

Va reamintesc ca AppStore-ul are doar 3 ani de existenta iar aceste cifre sunt de-a dreptul incredibile, un numar foarte mare de aplicatii fiind disponibile pentru toti utilizatorii de terminale iPhone (nu mai putin de 425.000 dintre care 100.000 si pentru iPad), insa mai mult de trei sferturi dintre acestea nici macar nu merita descarcate, chiar daca sunt gratuite.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu