BerryC8 permite lansarea aplicațiilor din Lockscreen

0

cydia-icon-ios7Pe parcursul acestei săptămâni, dezvoltatorul tweak-ului JellyLock7, @MaxKatzmann a lansat în Cydia un nou tweak care aduce funcționabilitatea de a lansa aplicații direct din Lockscreen.

berryC8-tweakDupă cum puteți observa, BerryC8 permite utilizatorului de a adăuga un număr redus de aplicații în partea de jos a Lockscreen-ului, limitându-se la 8 aplicații, iar odată cu atingerea unei iconițe, apare o animație asemănătoare precum Siri atunci când utilizatorul dictează o comandă.

Tweak-ul funcționează și cu senzorul de amprente, Touch ID, iar pentru a lansa o aplicație utilizatorul trebuie să țină apăsat pe ea și să o ducă în jos. Modalitatea aceasta se aplică și la device-urile cu Touch ID, doar că după mutarea icoanei în jos, user-ul trebuie să atingă senzorul de amprente.

BerryC8 este disponibil gratuit în repo-ul BigBoss al Cydia.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu