BetterRotate iPad face aplicațiile din Springboard mai ușor de găsit

0

cydia-icon-ios7Încă din anul 2010 de când Steve Jobs a introdus primul iPad publicului întreg, homescreen-ul celebrului iPad nu s-a schimbat cu mult, iar modul în care sunt așezate și afișate aplicațiile de către iOS a fost din totdeauna o mare problemă.

Prin urmare, zilele trecute a apărut în Cydia un tweak care permite fiecărui utilizator să modifice grid-ul iconițelor fie în modul lanscape, fie în portrait.

imageO dată cu instalarea acestui tweak, veți observa o schimbare destul de minoră, după părerea mea, spațiul homescreen-ului fiind umplut cu încă o iconiță la dreapta, urmând ca grid-ul din modul landscape să fie la fel cu cel din modul portrait.

BetterRotate iPad este disponibil gratuit în Cydia, în repo-ul ModMyi și este compatibil cu orice iPad care rulează între iOS 5-iOS 8.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu