BetterWiFi7 aduce setări înbunătățite ale Wi-Fi-ului

0

 BetterWifi7-Cydia-Tweak

 BetterWifi7 este un tweak foarte util pentru majoritatea posesorilor de iPhone, mai explicit ne deschide orizontul când vine vorba de utilitatea Wi-Fi-ului.

Meniul original făcut de către Apple îi arată strict ce este necesar pentru utilizarea acestei funcții utilizatorului ne-experimentat, dar dacă dorim niște informații mai detaliate (puterea semnalului afișată în dBm a fiecărei rețele, afișarea adresei MAC, tipul securității pe care este bazată o rețea), putem apela la acest tweak.

Este unul dintre puținele tweak-uri prezente în Cydia care dispune de aceste avantaje. Alt beneficiu este acela că va salva automat parola unui Wi-Fi în momentul în care vă conectați la el și îl va nota într-o rubrică specială.

În opinia mea, cel mai folositor lucru al acestui tweak este opțiunea de a trece peste limitarea RSSI, mai precis, va elimina limita impusă de apple la afisarea anumitor rețele Wi-Fi care nu au semnal destul de puternic pentru a vă aparea pe dispozitiv. Așadar veți avea acces la mult mai multe rețele din jurul vostru.

Mai jos avem prezentate câteva screenshot-uri cu setarile aplicației si facilitățile sale:

33     3     5

Dupa cum zice si numele tweak-ului, este disponibil pentru iOS 7+, versiunea fiind recent updatată pentru a fi compatibila si cu iOS 8+.
Îl puteți gasi pe repo-ul BigBoss la prețul de 1.5$.

Ma numesc Fabian. Sunt muzician de meserie dar și foarte pasionat de toate noutațile si produsele Apple. Cu asta îmi ocup eu timpul liber deoarece îmi place. Îmi place tot ce ține de tehnologie, dar în special de tot ce ține de Apple. Pentru mai multe detalii ma puteti gasi pe facebook cu același nume. Peace!

Lasă un comentariu