Car Comrade – player audio bazat pe gesturi

0

Car Comrade icon

Radu Ursache, deținătorul acestui blog a lansat în AppStore o aplicație prin care puteți asculta muzică foarte ușor în timp ce conduceți cu un player ce se bazează pe gesturi.

Car Comrade este un player audio prin care ascultarea muzicii se face într-un mod diferit, deoarece este bazat pe gesturi și face ca folosirea acestei aplicații în timp ce conduceți să fie mult mai ușoară.

Car Comrade SS1

Gesturile stau la baza controlului, fie că este vorba de controlarea volumului, dorim să schimbăm melodia, să pornim sau să oprim o piesă.

Astfel cu un swipe în dreapta putem trece la următoarea piesă, cu swipe în stânga ajungem la piesa din-nainte. Cu un swipe în sus volumul crește cu 5% respectiv cu un swipe în jos volumul scade tot cu 5%. Cu un tap pe ecran oprim sau repornim melodia.

Car Comrade SS2

De asemenea în interfața aplicației avem acees la toggle-ul de volum, putem derula melodia, vedem ceasul și album art-ul (dacă există). Cu un tap pe ceas putem stabili un timer pentru când vrei ca player-ul să opreasca redarea muzicii.

Car Comrade SS3

Aplicația este compatibilă cu terminalele iPhone 3GS și mai noi, iPod touch generațiile a patra și a cincea, necesită iOS 6 sau o versiune mai nouă. Aceasta este disponibilă pentru doar 0,89 eurocenți și o puteți downloada de aici.

Lasă un comentariu