[Concurs] Castiga unul din cele 5 coduri pentru aplicatia TV-Romania!

2

Televiziunea din zilele noastre a evoluat asa de mult incat poti sa vezi majoritatea canalelor chiar pe un iDevice. De curand s-a alaturat si Romania cu o aplicatie excelenta cu ajutorul careia la un pret minuscul avand in vedere functionalitatea ei, te ajuta sa vezi importante canale romanesti fara a fi nevoie de un abonament.

Acum datorita dezvoltatorului de aplicatii Clau SEWL, orice persoana ce detine un iDevice ce suporta minim iOS 5.1 poate avea televizune oriunde si gratis, fiind nevoie doar de o conexiune la internet.

Se pot vizualiza numeroase canale de televizune cum ar fi: TVR 1, TVR 2, TVR International, TVR Cultural, TVR Info, TVR 3, Money Channel, Kanal D, Dolce Sport HD, Antena 3, National TV, OTV, U TV, Digi Sport TV, Kiss FM si altele. Vor mai fi adaugate si alte canale la un update viitor.

TV-Romania! (AppStore Link) TV-Romania!
Developer: Tigaroi Claudiu
Rated: 12+1
Price: Free Descarcă

 

 

iPhoNews.ro impreuna cu Clau SEWL va propun un concurs in care puteti castiga una din cele 5 coduri redeem pentru aplicatia TV-Romania!

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa:

  1. Dati un tweet cu textul “Castiga unul din cele 5 coduri gratuite pentru aplicatia TV-Romania, oferite de @ClauSEWL si @iPhoNewsRO ;
  2. Dati un share pe Facebook acestui post (share nu like);
  3. Lasati un comentaru cu link-ul catre tweet si share-ul de pe Facebook si parerea ta despre aplicatie.

Concursul se incheie: Marti, 7 August la ora 12:00 cand voi extrage castigatorii cu ajutorul site-ului www.random.org

UPDATE: Concursul s-a incheiat! ChrisT si stanculete andrei au castigat un cod pe care il voi trimite pe adresa de email inscrisa in comentariu.

Multumim ClauSEWL!

2 COMMENTS

Lasă un comentariu