[Update] [Concurs] Ia unul din cele 10 coduri gratuite pentru SwipeType!

10

SwipeType este o noua aplicatie aparuta in App Store de cateva zile care imita functionalitatea tweak-ului KBShortcuts insa nu necesita jailbreak. O aplicatie foarte interesanta pentru cei ce vor sa scrie repede, celor carora le place interfata aplicatiei nativa Notes dar preferera sa scrie repede si sa partajeze aceste notite pe Facebook, Twitter, Pastebin sau prin Email.

Folosind aceste shortcut-uri bazate pe tasta ‘Space’ putem sa salectam tot textul, sa copiem/taiem/lipim un cuvant/fraza, sa mergem la capatul/inceputul textul si altele:

SwipeType adds text editing shortcuts to the keyboard. Simply swipe your finger on the keyboard from the space key to specific keys to select text, cut, copy, paste, undo, redo, scroll to the start or end & much more!

Alte feature-uri ale aplicatiei sunt:

 • Email, Tweet, Post to Facebook and Post to Pastie with a tap of a button
 • Beautifully designed UI With Retina Display Support
 • Look Up Text on the Web directly With The in-built Web Browser
 • Enable or Disable Auto Correction
 • Fast application switching and backgrounding
 • Live Character Counter
 • Over 150 custom fonts
 • More Than 15 Font Colors
 • Auto Saves Text always
 • Define Words With the tap of a button
Puteti cumpara SwipeType din AppStore la pretul de 0,99$ sau sa castigati unul din cele 10 coduri gratuite mai jos:

 

[app 550077134]

 

Concursul s-a incheiat!
Toti cititorii care au lasat un comentariu la acest post au primit un email cu codul de redeem (USA App Store) pentru aplicatia SwipeType.

 

10 COMMENTS

 1. Tot 512 RAM, procesorul din iPad 3. Baterie mai mare, display mai mare. Cred ca imaginile de pe net (cele cu spatele din doua materiale), sunt aproape de adevar.

 2. Ar fi de asteptat o scadere in greutatea totala a aparatului, o camera foto si mai buna si un browser web avansat.

 3. Baterie si ecran mai mare daca ar mai schimba cate ceva in ios6 fata de beta ar fi superb putin mai multa libertate macar in notification center sa poti pune ce widget vrei fara jailbreak

 4. Cred ca va avea un ecran mai mare, 512ram, A5X, baterie mai mare, camera de 12 cu ceva imbunatatiri si cam atat 🙂

 5. Sper ca Apple sa inchida pentru totdeauna gura celor de la Samsung, atât din punct de vedere hardware cât si software.

 6. Referitor la dimensiunea ecranului prefer 3.5 inch, dar sunt convins ca iPhone 5 va avea 4 inch. In rest design asemanator cu iPhone 4/4S, 1 gb RAM, baterie mai mare, camera 12 mpx, poate NFC, iar referitor la software toate chestiile noi din IOS 6 beta1, 2, 3, 4 si ceva imbunataturi pentru Siri

Lasă un comentariu