Conferința de prezentare iPad 5, iPad mini 2, și Mac-uri noi !

0

ipad_5_event_invite

Astăzi este ziua cea mare pentru cei ce își doresc noi iPad-uri, Apple având o nouă conferință astăzi.

Deja știm la ce ne așteptăm: iPad 5, iPad mini 2, lansarea către utilizatori a OS X 10.9 Mavericks și noi Mac-uri. Așteptăm de asemenea o dată de lansare pentru modelul nou de Mac Pro și de asemenea suntem curioși să vedem la ce preț va fi acesta comercializat.

În ceea ce privește iPad-urile știm că iPad 5 va avea un design nou, asemănător cu cel al iPad mini, va veni cu senzor de amprentă și procesor pe 64 de biți. iPad mini va avea ecran retina și va fi puțin mai gros și mai greu.

Apple ar putea anunța astă-seară și noi configurații de Mac Book Pro-uri, atât modelele fără ecran retina cât și cele cu uimitoarea rezoluție și de asemenea vom afla mai multe detalii despre noul Mac Pro.

Tot astă-seară vom afla data de lansare pentru OS X 10.9 Mavericks și la ce preț va veni acesta. De asemenea, tot pe partea de software vom putea vedea noul design al aplicațiilor din suita iWork (Pages, Numbers și Keynote) și al celor din suita iLife (iPhoto, iMovie și Garage Band), pe internet apărând icoanele redesenate pentru iOS 7.

iWork&iLife

Lasă un comentariu