Confirmat: iPhone 5 si iOS 5 vor fi prezentate pe data de 4 Octombrie

0

Cu putin timp in urma, Apple a confirmat oficial data in care va avea loc conferinta pentru prezentarea noilor produse de anul acesta, iPhone 5, iOS 5 si serviciul iCloud prin intermediul invitatiilor trimise in cursul zilei de astazi catre ziaristi si developeri.

Data de 4 Octombrie este cea aleasa de catre compania din Cupertino pentru prezentarea atat de mult asteptatului iPhone 5, dar si a noului iOS 5. Cu acestea se confirma informatiile din ultima vreme care indicau exact aceeasi data, precum si faptul ca aceasta conferinta va avea loc la sediul din Cupertino.

Prin poza de mai sus, Apple confirma indirect prezentarea unui nou terminal. Dupa cum puteti vedea, iconitele reprezinta fiecare in parte ceva legat de acest eveniment atat de asteptat si care parea ca nu va mai avea loc. Avem iconita pentru Maps, indicand locatia din invitatia trimisa, iconita pentru data de 4 Octombrie, iconita pentru ceas, indicand ora la care va incepe (ora locala) si iconita pentru aplicatia Phone cu acel badge ce indica cifra 1. Nu poate insemna decat faptul ca vom vedea un nou iPhone prezentat.

Asadar, nu mai raman decat 7 zile pana la evenimentul principal de saptamana viitoare in care Apple va prezenta un nou model de iPhone, iOS 5 si iCloud.

Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.

Lasă un comentariu