Costul de producție pentru iPad Air este foarte mic

0

apple-ipad-air-silver

Cei de la AllThingsD au discutat cu unul dintre distribuitorii de componente ai Apple iar astfel au aflat costul de producție pentru iPad Air.

iPadAir-components

IHS iSuppli afirmă faptul că iPad Air are un cost de producție care variază de la 274$ – 361$. Astfel deducem că Apple are un profit de aproape 100% la fiecare iPad Air de 16GB, varianta Wifi vâdut ceea ce este remarcabil pentru o companie care vinde astfel de produse.

De asemenea aceștia afirmă că ecranul acestei tablete este unul foarte perfomant, și folosește pentru a se aprinde doar 36 de LED-uri, cel din vechea generație făcând acest lucru folosind 84 de LED-uri. IHS iSuppli spun că acest ecran ar fi produs de Sharp și ar fi unul de tip IGZO, tehnologie despre care am mai discutat și asupra căreia au mai existat zvonuri.

Faptul că Apple face un profit foarte mare în urma vânzării produselor sale îl știam și iată că ni se mai confirmă încă odată, dar cu toate acestea tabletele produse de aceștia sunt modele remarcabile și de o calitate foarte bună.

Lasă un comentariu