Cu ce "se mananca" Assistive Touch

0

Odata cu iOS 5 beta 3 Apple a lansat o noua functie destul de interesanta si totodata utila pentru utilizatorii de iDevice-uri. Este vorba de Assistive Touch, functie disponibila in meniul Accesibility cu ajutorul careia putem indeplini anumite actiuni folosindu-ne doar de ecranul terminalului, actiuni pe care in mod normal le-am fi executat fie prin apasarea unor butoane, fie prin accesarea altor meniuri.

Asadar, aceasta noua optiune este disponibila doar in iOS 5 beta 3 si poate fi activata din meniul Settings > General > Accessibility > Assistive Touch. Dupa ce ati activat-o trebuie sa blocati terminalul si apoi sa-l deblocati. Acum ar trebui sa va apara acel buton virtual fie in partea stanga, fie in partea dreapta a ecranului telefonului vostru, iar daca apasati pe el veti activa panoul tactil de comanda, asa cum puteti observa si in imaginea de la inceputul postului.

Mai jos v-am atasat si un clip video in care va este demonstrat exact cum functioneaza aceasta functie, asa ca va invit sa-l urmariti:

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu