Cum ne protejam device-urile?

4

Dupa ce investesti cateva sute de euro in device-ul proriu, vei dori probabil, sa il protejezi. In acest articol va voi lista cele mai elegante metode de a face acest lucru:

Huse/Carcase iPhone

Metoda clasica de a proteja un terminal mobil sau o tableta este folosirea unei huse sau carcase special facuta pentru device-ul nostru. Puteti gasi o husa pentru iPhone 5 aici sau multe altele aici.

Din punctul meu de vedere, daca o carcasa ingroasa sau strica aspectul estetic al device-ului nu merita folosita. Pana sa-mi ajunga iCarbon skin-ul pentru iPhone 5-ul meu, am folosit o carcasa ‘eggshell‘ transparenta care nu ingrosa sau uratea telefonul.

Folii

A 2-a cea mai populara metoda de intretinere a device-ului sunt foliile pentru ecran/spate. Din pacate datorita designului format din doua materiale, pe spatelele iPhone-ului 5 nu se poate aplica prea usor o folie.

Skin-uri

Un nou trend in materie de protectia device-urilor este aplicarea skin-urilor pe telefon. Desi nu imi place aceasta metoda, am ramas foarte surprins cand am incercat skin-urile iCarbons prima data, pe un iPhone 4. De atunci iCarbon-urile sunt preferatele mele!

iPhone_5_White_Carbon_Fiber_1024x1024

Ce folosesc eu

Eu imi protejez iPhone-ul cu o folie pe fata si un iCarbon solid white + logo-ul Apple rosu pe spate (ca in imaginea de mai sus). Consider ca aceasta este cea mai buna protectie: nu urateste telefonul (iCarbon-ul de pe spate chiar il face mai atractiv), nu il ingroasa si este protejat in partile ‘vitale’.

4 COMMENTS

  1. Printr-un simplu si banal toc de curea!
    Toate telefoanele mele (3G; 3GS; 4 si 4S) le-am tinut asa si dupa un an de folosinta aratau ca noi.
    NU se merita sa strici disainul telefonului cu astfel de carcase sau folii…
    Parerea mea!

  2. Radu, ar fi interesanta o chestie ca la WP8, in sensul de a ascunde (a nu mai fi vizibila) partea de sus – cea cu operatorul, ora, indicatorul de baterie … etc … si o chestie de genul Nokia N9 – sa ai ora (si eventual data) afisata in screen-lock “modest” vizibila … in rest felicitari pentru ceea ce faceti …

Lasă un comentariu