Cum sa folosesti functia Reachability pe device-urile mai vechi

0

cydia-icon-ios7Dupa cum stiati, Apple a introdus alaturi de iPhone 6 si iPhone 6 Plus in iOS 8 o noua functie, mai exact “Reachability”, care ofera utilizatorului o experienta de utilizare a device-ului mai usoara, care muta partea de sus a ecranului in jos, in momentul in care apasam de doua ori pe senzorul TouchID.

Reachability7-mainReachability7 este un tweak care aduce acest feature device-urilor mai vechi de iPhone 6 Plus, si care bineinteles ruleaza ultima versiune de iOS care poate fi jailbroken, anume iOS 7.1.x.

photo-3-576x1024Dupa cum se poate observa, tweak-ul ruleaza perfect si pe ecranele de 4 inch, dar nu functioneaza bine in Safari, dupa un scrol ecranul revine la forma initiala. Sa speram ca acest tweak va primi un update cat mai curand posibil. Mai trebuie mentionat faptul ca “Reachability7” poate fi setat cu ajutorul “Activator”.

Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia, in repo-ul deafult BigBoss.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu