Cumpără noul iPhone 6S (Plus) direct din Apple Store prin Forward2Me

0

CapturFiles-Sep-10-2015_14.52.21

Z-1Apple a prezentat noul iPhone 6S și 6S Plus seara trecută în obișnuita conferință transmisă live pe site-ul lor. Puteți citi totul despre aceste noi device-uri aici.

Pre-order-urile încep pe data de 12 septembrie, ora 10:00 dimineața.

Problema este, însă, că Apple nu trimite nici un device în România, noi fiind obligați să ne cumpăram “jucăriile” de la reselleri precum iStyle, iCentre și alții. Acești reselleri nu primesc comenzi pentru pre-order-uri iar noile telefoane vor ajunge abia la finalul lunii Octombrie în țară.

Ce poți face dacă totuși vrei să-ți comanzi noul iPhone 6S sau 6S Plus?

Vă prezint astăzi un serviciu de mail drop sau retrimitere a coletelor/corespondenței. Forward2Me vă oferă o adresă de UK pe care o puteți folosi să comandați orice produs de pe site-uri precum Apple Store, Ebay, Amazon iar apoi cei de la Forward2Me trimit pachetele comandate de tine prin curier, la adresa ta din România.

Practic tu comanzi la adresa (personală) din UK (pe care o primești când iți faci cont) iar ei pun pachetele la curierul ales de tine (cu sau fără asigurare) pentru a-ți ajunge în țară.

Z

Care sunt costurile?

Pentru deschiderea unui cont și primirea adresei de UK unde să-ți comanzi produsele, trebuie să platesti o taxă unică în valoare de 4$/20 lei.

Apoi, plătești transportul și asigurarea (dacă dorești) pentru fiecare colet trimis de ei către tine. Nu uita că profiți de prețurile oferite de Apple Store UK și nu plătești taxe vamale sau TVA.

Prin acest mod poți face pre-order la noile iPhone-uri, fără să aștepți săptămâni întregi să ajungă în țară la prețuri uriașe. De asemenea, poți comanda diferite produse de pe site-urile ce nu livrează în Romania, dar livrează în UK, de unde Forward2Me iți trimit pachetele în țară.

BYemFIbndUEAAAAAAElFTkSuQmCC

Voi testa acest serviciu și revin cu un review mai detaliat dupa ce-mi primesc device-ul.

Lasă un comentariu