Cydia Substrate 0.9.6300 a fost lansat de către Saurik

0

Jailbreak-Cydia-Tweak-Icon-400x400

Astăzi, Saurik, a lansat Cydia Substrate 0.9.6300 pentru device-urile cu jailbreak, oferind astfel compatibilitate Cycript cu iOS 9.3.x

“Cydia Substrate 0.9.6300 enables Cycript to work in the way one would truly expect on iOS 9.3,” spune Jay Freeman (Saurik).

În cazul în care nu ești familiarizat cu termenul ”Cycript”, trebuie să știi că este o unealtă folosită de către dezvoltatori pentru a-și compila tweak-urile într-o manieră JavaScript-to-JavaScript, care oferă un compiler pentru tweak-testing.

Update-ul poate fi efectuat în momentul în care lansezi Cydia > apeși butonul Refresh Upgrade. După efectuarea update-ului, device-ul își va da automat respring.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu