Cydia Tweak: AutoAnswer

0


AutoAnswer este o aplicatie foarte utila aparuta in Cydia care ne ofera mai multe functii, cum ar fi posibilitatea de a seta pentru anumite apeluri voce sau facetime sa se raspunda automat, posibilitatea de a raspunde anumitor apeluri fara a fi afisat acel apel pe ecranul telefonului, si multe altele.


sursa
Mai exact, cu AutoAnswer putem seta ca pentru anumite apeluri de voce sau facetime primite sa se raspunda automat, fie imediat, fie dupa un interval de timp si, de asemenea, putem sa ascundem iconita aplicatiei din springboard si chiar seta o parola. Mai mult, aplicatia dispune de o functie speciala, numita Stealth Mode, care ne ofera posiblitatea sa “ascundem” faptul ca avem un apel in desfasurare, adica pe ecranul telefonul sa nu apara nimic, acesta ruland in background. In plus, acesta nu va aparea nici in lista cu apeluri primite. Mai pe scurt, este vorba de un apel “invizibil”.


Aplicatia AutoAnswer este disponibila in Cydia la pretul de 4,99$ in repo-ul BigBoss si functioneaza doar cu minim iOS 4.2.1.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele stiri

Lasă un comentariu