Cylinder aduce animații in SpringBoard

0

cydia-icon-ios7Cylinder este tweak-ul care adaugă animații SpringBoard-ului, in momentul in care dăm scroll la stănga sau la dreapta in homescreen, animații care se folosesc de iconițele aplicațiilor, ilustrând astfel un efect vizual.

10751877_767183900021257_2100388327_nO dată cu tweak-ul, in aplicația de setări nativă a iOS-ului, observăm un nou panou de configurații, care la rândul său afișează patru toggle-uri precum cel de “Enable / Disable”, “Effects”, “Formulas” și “Randomize”.

iPhone-Screenshot2Din meniul “Effects” avem opțiunea de alege dintr-o gamă variată de efecte, printre care se numără câteva dintre efectele asemănătoare cu cele ale Barrel, un alt tweak similar. Cylinder-4De asemenea, Cylinder ne permite să “prelucrăm” propriile efecte.

Cylinder este disponibil gratuit, in repo-ul BigBoss al Cydia.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu