De ce în viitorul smartphone iPhone 5C va fi implementat Siri

0

iphone-5c-green-leak

 

Tot mai multe site-uri din străinătate au dat ca sigură scoaterea asistentului vocal Siri din viitorul iPhone de buget, probabil denumit 5C. Eu sunt de părere că acest lucru nu se va întâmpla, și iată de ce.

iPhone-ul low cost, care cel mai probabil va avea denumirea 5C a intrat in producție, și zi de zi de lovim de noi zvonuri legate de acest device.

iPhone5c

Cea mai recentă dintre ele spune că acest terminal nu va avea implementat în software-ul său asistentul vocal Siri, pentru a limita canibalizarea celorlalte modele 5 și viitorul 5S. De semenea, autorul specifică faptul că iPhone 4S va fi scos din producție și modelul 5C va fi cel entry-level.

De asemenea zvonurile mai spun că iPhone 5C va costa la liber 300 de dolari și va dori să spargă piața modelelor ieftine și astfel să crească cota de piață a companiei.

Eu sunt de părere că acest device va avea implementat Siri, deoarece un model mai vechi disponibil pe piață are deja această funcție și unui device mai nou nu îi poate lipsi chiar daca este considerat mai ieftin.

iphone_5c

Un exemplu elocvent este implementarea acestui serviciu în iPad mini, care are același hardware ca și iPad 2, dar cu mici modifcări hardware (Wireless mai rapid, Bluetooth 4.0).

Un mare beneficiu pentru Apple ar fi includerea în software-ul disponibil pentru acest model a cât mai multor fucții sofware care să atragă utilizatorii spre device, iar listarea la un preț competitiv ar fi un mare plus. În SUA ar putea fi foarte ușor vândut la un preț mic (50-100$) cu un abonament pe măsură, lucru ce ar atrage potențialii clienți.

În Europa și România lucrurile stau diferit, vom vedea sub ce formă și la ce preț va fi vândut dispozitivul, cred că dacă va fi adus de distribuitorii autorizați va ajunge pe la 1200-1300 de lei, ceea ce este accesibil.

Lasă un comentariu