Deblocheaza orice baseband cu cartela Gevey SIM Pro

0

Poate datorita faptului ca multi utilizatori au intampinat probleme cu Gevey 3G SIM, producatorii acestei cartele folosite pentru deblocarea baseband-ului de pe iPhone 4, au venit cu o noua versiune si anume Gevey 3G Pro care ar fi o imbunatatire al vechiului model. Gevey 3G Pro va fi mai stabila decat modelul anterior si va avea o parte din bug-urile cunoscute rezolvate. Realizatori acestui SIM o vor comercializa la acelasi pret ca si vechiul model, si anume 35$.

Vechiul Gevey 3G SIM nu se mai fabrica si deci ceea ce gasiti pe piata in cazul in care vreti sa va deblocati baseband-ul sunt doar ceea ca au vanzatorii pe stoc si sfatul meu este sa astepti putin pana cand versiunea Pro  va fi comercializata.

Acest nou model Gevey 3G Pro poate face unlock pentru orice versiune de iOS de pe iPhone de la iOS 4.1 in sus inclusiv ultimul venit, si anume,  iOS 4.3.3. Baseband-urile deblocabile sunt 01.59, 02.10, 03.10.1, 04.10.1, deci si ultimele baseband-uri de pe iPhone 4 pot si decodate cu usurinta.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati. 
Keep Us Alive! Buy Something From Here!

Lasă un comentariu