Diamonds Paradise – puzzle online versiunea 2.0

0

Diamons Paradise

Diamonds Paradise este un joc pe care îl știu de multă vreme și care acum a ajuns la versiunea 2.0 cu un design și gameplay îmbunătățit.

Gameplay-ul este simplu, trebuie să cucerești cât mai mult din spațiul de pe ecran, făcând legături cu micile diamante de același fel. Jucătorul care ajunge la 35 sau mai multe diamante cucerite câștigă.

mzl.bsikykqc.320x480-75

Poți folosi dinamite și alte power-up-uri din joc (albinuță, chiar și un ardei care are un efect frumos făcut când îl folosești) pentru a acapara cât mai mult spațiu din ecranul jocului.

Diamonds Paradise este online, poți juca cu alți jucători de peste tot din lume și există și o recompensă în bănuți galbeni cât și diamante albe pe care le poți folosi cumpărând diverse obiecte care te vor ajuta pe viitor. Poți crește în nivel cu cât câștigi mai multe jocuri, eu reușind să ajung la nivelul 4 doar cu 4-5 meciuri câștigate.

mzl.jswbazfl.320x480-75

Vă spuneam că am jucat și prima variantă a acestui joc, care este o aplicație diferită și diferențele sunt notabile. La partea grafică cât și la modul de joc totul este îmbunătățit, este mai elegant și mai bine gândit.

Jocul este universal, disponibil și pentru iPhone, iPod sau iPad și îl puteți downloada gratuit de aici. Eu îl recomand!

Lasă un comentariu