[TUTORIAL] Downgrade de la iOS 8 la iOS 7

2

In cazul in care ati facut din greseala upgrade la iOS 8, sau aveti un device mai vechi si nu va place cum functioneaza noua versiune a sistemului de operare , din fericire Apple inca semneaza iOS 7.1.2, insemnand ca putem face downgrade pentru o perioada limitata de timp.

Trebuie sa luati la cunostinta urmatoarele: 

■ Vei putea face downgrade numai la iOS 7.1.2.

■ Este important sa efectuati un back-up al device-ului respectiv, fie prin intermediul iCloud sau iTunes.

■ Dupa ce ati efectuat downgrade-ul, puteti utiliza de back-up-urile versiunilor mai vechi decat iOS 7.1.x, pana la 7.x.x.

■ Opriti serviciul “Find My iPhone accesand-ul in Setari > iCoud > Find My iPhone.

■ De asemenea, iPhoNews nu este responsabil de problemele cauzate pe parcursul downgrade-ului, asa ca faceti acest downgrade pe riscul dumneavoastra.

Cum procedam:

1. Descarcati fisierul .ipsw corespunzator device-ului tau de aici.

2. Conectati device-ul care ruleaza iOS 8 la PC / Mac.

3. Deschideti iTunes si intrati in meniul device-ului vostru.

4. Apasati tasta Alt sau Option daca folositi un Mac, iar tasta Shift pentru Windows in timp ce dati click pe “Restore iPhone / iPad / iPod Touch” si selectati fisierul .ipsw pe care l-ati downloadat mai devreme.

5. Acum, iTunes ar trebui sa efectueze restore-ul.

6. Restaurati un back-up pe device-ul vostru. (Optional)

Totodata, trebuie sa mai luati in calcul faptul ca Apple poate opri semnarea acestei versiuni de iOS in orice moment, asa ca daca aveti nevoia de a face downgrade din mai multe motive, efectuati acest downgrade cat mai repede posibil.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

2 COMMENTS

Lasă un comentariu